Våra tjänster


KOMPLETT STYLING – TOM BOSTAD

Vi gör en komplett styling med möbler, textilier, växter, belysning, dekoration och snittblommor till fotografering samt visning.

 

KOMPLETTERANDE STYLING – MÖBLERAD BOSTAD

Vi kompletterar befintlig inredning utifrån bostadens behov.

 

KONSULTATION

Rådgivande möte där vi går igenom alla bostadens ytor. Råd och tips kring placering av möbler, textilier, belysning, tavlor, dekoration m.m. Efter ett möte med oss har du en åtgärdslista i handen och kan direkt börja pricka av och komma framåt i processen.

 

KONSULTATION ÖVER TELEFON

Du kontaktar oss och skickar sedan bilder på bostaden. Vi gör en analys av bilderna och återkommer till dig när det är klart. Då guidar vi dig rum för rum.

 

SISTA TOUCHEN

För den som behöver ytterligare hjälp innan fotograferingen. Detta sker efter att konsultationen är slutförd och listan avbockad.

 

PRAKTISK HJÄLP

Vi plockar bort och packar ihop samt bär bort överflödiga möbler och lådor till ert närliggande förråd. Vi möblerar om och stylar med utgångspunkt från ert befintliga möblemang och inredning. Därefter ger vi förslag på rekvisita som går att hyra av oss alternativt köpa. Denna tjänst debiteras med timpris.

 

INREDNING – PRIVAT MILJÖ

Här bestämmer du själv vad du vill utnyttja tiden till. Det kan vara allt från förslag på möblering, färgsättning, dekoration m.m. Kontakta oss så berättar vi mer.