Vi hjälper dig att skapa rätt känsla

Att sälja sin bostad innebär för många en hel del förberedelser innan bostaden är klar för fotografering. Hur man ska prioritera? Vad ska plockas bort och vad ska läggas till? Dessa frågor är ingen självklarhet, inte ens för den som har ett stort inredningsintresse.

Vi jobbar dagligen med att styla bostäder som ska marknadsföras på rätt sätt och har sedan 2009 stylat över 1500 unika rum i Stockholm. Fördelarna med att anlita en professionell inredare är många. Dels hjälper vi dig att fokusera och framhäva de rätta detaljerna, men också viktiga delar såsom färgsättning, fotografiska vinklar och att anpassa oss efter varje enskild bostad.

Genom att paketera och presentera din bostad rätt får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden. Vårt mål är att skapa en miljö som inbjuder många köpare att mentalt flytta in redan på visningsdagen.

Välkommen till oss när du ska sälja din bostad!


Lämna nyckeln till oss så sköter vi resten!

Kortfattat går det till så här:

  1. Vi gör en behovsanalys av din bostad och återkommer därefter med en offert. Efter godkännande planerar vi uppdraget i detalj samt bokar flyttbil, stylister och rekvisita för uppdraget.
  2. Du/ni förbereder och plockar undan enligt vårt förslag. I de fall ni behöver hjälp med att packa, transportera  eller magasinera hänvisar vi till vår samarbetspartner ETAB, 08-642 85 00, för prisuppgift och offert.
  3. Stylingen tar ca 1 -2 arbetsdagar beroende på omfattning. Hyra av rekvisitan ingår till dess att bostaden är såld, max 30 dagar. Vi fakturerar när bostaden är klar för fotografering. Betalningen sker mot faktura, 30 dagar netto, eller enligt avbetalningsplan.
  4. Snittblommor och annat grönt ingår till fotografering. Önskar ni vår hjälp med ytterligare blommor och skötsel av gröna växter inför visningstillfällen, debiteras det separat om du inte valt vår tjänst ”styling av tom bostad”, där det ingår.
  5. När bostaden är såld bokar vi återigen flyttbil och medföljande stylist som packar ihop och kör hem rekvisitan.
  6. Vi lämnar nyckel till mäklaren eller dig. Klart!

 

För prisuppgifter och mer detaljerad information:

Mail: info@stockholmsinredare.se

Tel: 076-048 38 24


 

Följ oss på Instagram, @stockholmsinredare för mer inspiration och bilder.